januari 27, 2023

0 commentaren

OTC start samenwerking met Woodland

Ochse Training & Coaching (OTC) is een samenwerkingsverband opgestart met Woodland onder de naam ASI Tridamos. Binnen deze samenwerking staan twee soorten trainingen centraal. OTC geeft de training SPIN vraagtechniek en Woodland geeft de ETaC training. Lees verder voor meer informatie over deze trainingen.

SPIN vraagtechniek 

 

Met de SPIN vraagtechniek kan de deelnemer op een zeer effectieve manier een doelgerichte behoefteanalyse maken. De kracht van de SPIN vraagtechniek is dat de klant zelf gaat uitspreken dat hij of zij behoefte heeft aan producten, diensten of concepten.

Spin® is een veel gebruikte vraagtechniek en bedoeld voor verkoop van high-end producten, diensten en concepten. Het acroniem staat voor: Situatie, Probleem, Implicatie en Need payoff vragen. Spin werd in 1988 ontwikkeld door de gedragspsycholoog Neil Rackham. Gedurende meer dan dertig jaar analyseerde Huthwaite meer dan 40.000 verkoopgesprekken in 27 landen. En hij bestudeerde 116 factoren die een rol konden spelen in de verbetering van de resultaten op het gebied van verkoop en communicatie.

ETaC Training 

 Woodland emotional intelligence training

 

De ETaC training (Evaluating Truthfulness and Credibility = Waarheidsvinding) wordt gegeven door gecertificeerde trainers van Woodland. In deze training leert de deelnemer actief te luisteren (tone of voice, inhoud) en te observeren (lichaamstaal, emoties, micro-expressies) en aan de hand daarvan een hypothese op te stellen. Om daarna deze hypotheses te toetsen door een juiste vraagstelling. Met deze training kan de deelnemer de geloofwaardigheid van de gesprekspartner en/of het waarheidsgehalte van de inhoud beoordelen. En ook biedt het mogelijkheden om een betere relatie met de gesprekspartner op te bouwen. Deze vaardigheden worden op een interactieve wijze aangeleerd tijdens deze unieke driedaagse training. Dit alles is gebaseerd op het wetenschappelijke onderzoek van professor Paul Ekman (bekend van onder andere de serie Lie to Me en de film Inside Out).

Samengevoegd nog sterker

Door deze twee trainingen samen te voegen, levert dat een uniek product op. De SPIN- vraagtechniek van Ochse Training & Coaching is al een krachtig middel. En dit wordt vele malen versterkt door de ETaC training van Woodland Emotional Intelligenge,  samengebracht in ASI Tridamos, door het juist interpreteren van de verbale en non-verbale signalen van de gesprekspartner. Dat resulteert in een veel effectiever gesprek. Want je hebt dan de mogelijkheid om te zien en te horen wat een gesprekspartner écht voelt. De relatie met de klant is in dit geval belangrijker dan het product zelf.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over deze unieke combinatietraining?


Andere berichten

Sales 1 gestart bij Briluniek
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>