Ochse Training & Coaching

Tijd Om Je Omzet Naar Een

Niveau Hoger Te Tillen?

Mijn specialismen zitten in de branches van de landbouwmechanisatie en automotive. Ik zal het niet zo gauw van mezelf zeggen, maar mijn klanten noemen mij dé specialist op het gebied van salestrainingen en coaching voor verkopers en accountmanagers in deze twee takken van sport. Wellicht komt dat omdat ik beide branches tot in de nuances ken en daar mijn trainingen helemaal op afgestemd heb. Mijn grootste kracht zit in mijn aanpak. Natuurlijk eerst met een gedegen verkooptraining en daarna ga ik de verkopers coachen on the job en learning by doing. De verkoper haalt daardoor meteen het maximale rendement uit de training en is in korte tijd zeer succesvol en blijft dat ook!

Neem contact met me op om te kijken hoe we je verkopen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ruurd Ochse

Trainer/Coach

Wat Krijg Je Tijdens Dit Gratis Kennismakingsgesprek?

Natuurlijk allereerst een korte kennismaking en daarna ga ik vragen stellen en luisteren. Met name hoe de omzet nu tot stand komt en tegen welke problemen je aanloopt die de gewenste groei in de weg zit. Daardoor krijg ik een algemeen beeld van hoe je bedrijf en je organisatie in grote lijnen functioneert. Daarna geef ik een inkijk op mijn unieke manier van werken die bij diverse klanten klinkende resultaten blijft opleveren en op die manier een niveau hoger komen.

Wat Doe Je Als Voorbereiding?

Voorafgaand aan het gesprek verzamel je enkele gegevens: je functie en wie en hoeveel verkopers je direct of indirect aanstuurt? Wat zijn de omzetten per verkoper? Wat verkoop je? En wat zijn je doelen?

Wat Gebeurt Er Tijdens Het Gesprek?

Allereerst inventariseer ik je bedrijf en leg ik uit hoe ik te werk ga om de omzet en natuurlijk ook de marge te verhogen. Dat kan in de vorm van training en/of coaching.

Wat Verandert Er Na Het Gesprek?

Ben je enthousiast? Dan gaan we in een volgende afspraak de invulling op maat maken.
Dat betekent voor u:
meer tevreden klanten en meer omzet.

Maak Kennis Met Ons Trainingsaanbod

Salestrainingen

Onze trainingen zijn zodanig samengesteld dat wij voor elk niveau een module hebben die u of uw mensen  naar een niveau hoger tilt. Zo kunnen wij voor eenieder afzonderlijk een opleidingstraject plannen, opgebouwd uit verschillende modules, op maat voor uw bedrijf.

Maatwerk

Op het gebied van strategieontwikkeling en procesoptimalisatie kunnen wij u begeleiden met gedegen advies. Dat is maatwerk, want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Een projectmatige samenwerking met uw bedrijf, met als doel een succesvolle toekomst voor uw bedrijf.

Coaching on the job

Wij maken bedrijven zeer succesvol met ons coaching on the job programma. Hierin begeleiden wij uw verkoper(s) 1 op 1, bij hun verkoopactiviteiten. Dit resulteert in topverkopers met een hoog rendement. U verdient uw investering hierin vele malen terug. 

Wat Zeggen Onze Klanten?

Dick van Breda

Directeur

Wij zijn met de trainingen van Ruurd Ochse begonnen om bij onze ervaren verkopers de technieken van verkoop weer op te frissen. Wij werken met OTC samen, omdat Ruurd zijn trainingen op maat maakt voor ons bedrijf. En daarbij is Ruurd een zeer goed persoon om met ons te discussiëren over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Over Ruurd Ochse

Ruurd heeft ruim 30 jaar sales ervaring in verschillende branches. In 1986 is Ruurd gestart als producttrainer op het gebied van landbouwmechanisatie. In 2005 is Ruurd ook training gaan geven in commerciële vaardigheden. Momenteel is Ruurd al jaren parttime werkzaam bij de IVA Business school in Driebergen als commercieel trainer. Ruurds gave is het overbrengen van zijn kennis en praktijkervaring. Dat doet hij op een coachende manier die deelnemers motiveert om het geleerde direct toe te passen. Dat kan zowel met een groepstraining als 1 op 1 coaching on the job.

Waar Wacht Je Nog Op?

Ga Next Level Met Je Omzet!

>