december 4, 2020

0 commentaren

OTC en Mechan Trainingen & Opleidingen starten trainee ship

In het dealernet van Mechan Groep zijn vele talentvolle verkopers actief. Ochse Training & Coaching en Mechan Trainingen & Opleidingen geeft deze verkopers de mogelijkheid om zich snel en verder te ontwikkelen met een trainee ship.

Mechan Gr

Samenwerking
In samenwerking met Ochse Training & Coaching (OTC) is er een trainee ship voor deze verkopers gestart. Denk hierbij aan een goede verkoper die doorgroeit naar verkoopleider of een ervaren monteur die werkplaatschef wordt.

Doel
Doel van deze persoonlijke begeleiding of coaching door OTC is dat de verkoper krachtiger, doelgerichter en effectiever gaat functioneren.

Functioneren
Daarvoor is soms een kritische blik in de spiegel nodig om de verkoper bewust te laten worden van zijn functioneren. En ook de manier waarop hij overkomt. Of hoe de verkoper om moet gaan met moeilijke situaties tijdens een verkoopgesprek. Daar gaan we mee aan de slag en trainen we hoe dat te verbeteren en mee om te gaan.

Werken en leren
Naast het werken blijft de verkoper doorleren. Zijn capaciteiten zijn natuurlijk belangrijk voor hem en zijn organisatie. Met deze het trainee ship zullen die steeds verder ontwikkelen. En dat gaat heel snel, omdat de klassikale trainingen worden afgewisseld met een persoonlijk begeleidingstraject.

Inzicht in eigen capaciteiten
Door het volgen van dit opleidingstraject ontwikkelt de verkoper een duidelijke visie op zijn capaciteiten. Zodanig dat hij na het trainee ship weet wat zijn krachten zijn en waar zijn uitdagingen liggen.

Begeleiding van coaches
Consequente begeleiding van een coach is essentieel. Daarom ondersteunt de coach de verkoper in zijn functie. Daarnaast is er een nog externe coach waarmee hij de voortgang van zijn persoonlijke doelstellingen bespreekt. Dus van beide coaches krijgt hij regelmatig opbouwende feedback.

Na dit trainee ship kan de verkoper vervolgtrainingen volgen, waarbij hij zich verder ontwikkelt in zijn persoonlijke carrière.


Andere berichten

Sales 1 gestart bij Briluniek
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>