Briluniek Henk Zwiers

november 12

0 comments

Sales 1 gestart bij Briluniek

In oktober is de Sales 1 training bij Briluniek gestart.

Briluniek in Meppel is een grote opticiën met maar liefst vijf verkopers in dienst. Deze verkopers zijn echte vakmensen op het gebied van brillen, contactlenzen en oogmeting. Henk Zwiers, de eigenaar van Briluniek in Meppel, staat er voor open om het team en zichzelf nog meer te verbeteren op het gebied van verkooptechniek.

Een unieke en plezierig ervaring voor klanten

Dat wil hij doen door zijn klanten een unieke en plezierige ervaring te bieden in zijn winkel. Gastvrijheid gecombineerd met vakmanschap. Zodat klanten die eenmaal bij hem zijn geweest terug blijven komen. Aan vakmanschap ontbreekt het niet en om dit verder aan te scherpen heeft Henk gekozen om sales trainingen te volgen bij Ochse Training & Coaching (OTC).

Verkoopproces in kaart

Bij deze trainingen brengt OTC het totale verkoopproces in beeld. Dat is een theoretisch proces dat zij kort en zakelijk behandelen. Maar het grootste deel van de training besteden ze aan de do’s en don’ts in het commerciële traject. Dit oefenen ze met rollenspellen met de verkopers als verkoper, maar ook met de verkoper als klant zodat hij kan ervaren hoe het overkomt.

Hoger niveau

Na deze training komen de verkopers op een hoger niveau en willen zij zich nog verder bekwamen, dan kunnen ze naar de daarop volgende Salestraining Gevorderd.
Onze trainingen zijn zo samengesteld dat er voor elk niveau een module is die de cursisten steeds naar een niveau hoger tilt.


Andere berichten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>