Ochse Training & Coaching

Ruurd Ochse

Training geven kan iedereen. Iets kunnen overbrengen op een ander is een gave.

Ochse Training en Coaching (OTC) is een trainingsbureau dat is gespecialiseerd in het geven van commerciële trainingen en het persoonlijk coachen van mensen in het dagelijkse commerciële traject.

De trainers en coaches zijn specialisten in het behalen van verkoopresultaten. Het zijn mensen met jarenlange ervaring en bewezen succes in commerciële organisaties, echte praktijkmensen die met hun voeten ‘in de klei staan’. Dat betekent ook dat de trainer de taal van de groep in zijn genen heeft.

Ruurd Ochse is de grondlegger van het bedrijf. Hij heeft ruim 30 jaar sales ervaring in verschillende branches. In 1986 is Ruurd gestart als producttrainer op het gebied van landbouwmechanisatie. In 2005 is Ruurd ook training gaan geven in commerciële vaardigheden. Momenteel is Ruurd al jaren parttime werkzaam bij de IVA Business school in Driebergen als commercieel trainer.

Getriggerd door de groeiende vraag naar goede trainingen in commerciële vaardigheden binnen de agrarische- en de automotive sector is Ruurd in 2014, naast zijn werkzaamheden voor de IVA Business school, gestart met Ochse Training & Coaching (OTC).

Hij is van mening dat een trainer te allen tijde de taal van de cursist en de branche waarin hij werkzaam is moet spreken om een training succesvol te laten zijn. Ruurds gave is het overbrengen van zijn kennis en praktijkervaring. Dat doet hij op een manier die deelnemers motiveert om het geleerde direct toe te passen.

Dát maakt OTC uniek.

.

Waar Wacht Je Nog Op?

Ga Next Level Met Je Omzet!

>